Tandartsenpraktijk Albano

afscheid / introductie

Covertand afbeelding

AFSCHEID

 De afgelopen 29 jaar hebben we met veel plezier in onze praktijk in Oudenbosch gewerkt. Eerst in de Reinaartlaan en de laatste ruim 20 jaar aan het Otgenspad. We kijken terug op heel prettige contacten. Per 1 januari 2019 gaan we stoppen met werken. We zijn op zoek gegaan naar een goede opvolger en hebben die gevonden in onze collega Roeland Worst. Hij stelt zich onder dit schrijven aan u voor.

Tandarts Roeland Worst zet de praktijk op het vertrouwde adres aan het Otgenspad voort, met dezelfde assistentes. Ook het telefoonnummer is ongewijzigd. De patiëntendossiers willen we graag overdragen aan onze opvolger. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan kunt u dit kenbaar maken en kunnen wij u uw dossier per e-mail doen toekomen.

Rest ons u te bedanken voor de prettige contacten en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren.

Wij wensen u het allerbeste toe !                                                                                                                                                             !

Met hartelijke groet,

Hans en Rianne Wilmsen - van der Put

 

 

INTRODUCTIE 

Met vreugde bericht ik u dat ik vanaf 1 januari 2019 het genoegen heb de praktijk van de heer en mevrouw Wilmsen - van der Put in Oudenbosch voort te zetten. Hiermee wordt mijn droom om een eigen tandartspraktijk te leiden werkelijkheid.

Van jongs af aan ben ik in aanraking geweest met het vak Tandheelkunde doordat mijn vader een eigen tandartspraktijk had. Door het beroep van tandarts van zo dichtbij mee te maken is mijn enthousiasme gegroeid waardoor ik vervolgens zelf de opleiding Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben gaan volgen. Tijdens mijn studie heb ik mij extra verdiept in wortelkanaalbehandelingen en uitgebreide restauratieve behandelingen. Na mijn afstuderen in 2015 heb ik eerst in een groepspraktijk op Goeree Overflakkee gewerkt. Daarna heb ik in een groepspraktijk in Dordrecht gewerkt. Na een aantal jaren met plezier ervaring op te hebben gedaan begon de wens om een eigen tandartspraktijk te leiden te groeien. Om die reden ben ik met de heer en mevrouw Wilmsen - van der Put in contact gekomen. Zij hebben het vertrouwen in mij gesteld om hun tandartspraktijk aan het Otgenspad aan mij over te dragen.

Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Roeland J. Worst