Tandartsenpraktijk Albano

Algemene informatie

Covertand afbeelding

In 1989 hebben wij ons gevestigd in Oudenbosch en sinds 1998 is onze praktijk gevestigd aan het Otgenspad onder de naam Tandartsenpraktijk Albano.

We zijn een praktijk voor algemene tandheelkundige behandeling. Bij ons wordt U altijd door een tandarts behandeld. U heeft ook een vaste tandarts. Alleen in geval van spoedafspraken, kan het voorkomen dat Uw vaste tandarts op die dag niet aanwezig is zodat U eenmalig bij de andere tandarts komt, de assistente zal U hier altijd over inlichten.

Voor specialistische behandelingen, zoals orthodontie (beugels), implantologie (implantaten), parodontologie (tandvleesbehandeling), endodontologie (bepaalde gevallen van wortelkanaalbehandeling), mondheelkunde (kaakchirurg), verwijzen we U door naar erkende specialisten op dit gebied met wie wij reeds jarenlang uitstekende ervaringen hebben.

We streven ernaar om onze behandeling zodanig in te plannen dat we ruim de tijd voor U kunnen nemen en dat wachttijden tot een minimum beperkt worden. Daarom vinden we het ook erg prettig wanneer U zelf ook op tijd bent voor de afspraak.

Omdat we graag ons huidige klantenbestand goed en op de kortere termijn van dienst willen zijn, is de praktijk beperkt open voor nieuwe patiënten. We bekijken per geval of we U nog kunnen inschrijven, dit kunt U altijd informeren bij de een van onze assistentes.