Tandartsenpraktijk Dijkcentrum

Informatie over de Praktijk

Covertand afbeelding

Wij zijn een kleinschalige familiepraktijk waar wij als tandartsenechtpaar, Marcel en Anne Roos, met hulp van onze drie assistentes nagenoeg alle mogelijke tandheelkundige behandelingen uitvoeren. Van cosmetische behandelingen, restauratieve tandheelkunde, kindertandheelkunde tot constructies op implantaten enz. Voor het plaatsen van implantaten en uitgebreide orthodontische behandelingen wordt verwezen naar een specialist.

Onze drie tandartsassistentes ondersteunen deze werkzaamheden en beheren de agenda en administratie.

Onze filosofie

Ons streven is voor u passende zorg van optimale kwaliteit te bieden. Hierbij zijn uw wensen en de behandelmogelijkheden ons uitgangspunt. Wij zijn zorgverleners en geen zorgverkopers en geven graag persoonlijke aandacht. We zien u dan ook graag regelmatig terug voor een controle om tijdig veranderingen te kunnen constateren en uiteraard de zorg hier op aan te passen. Ook passende zorg voor uw kinderen is zeer belangrijk. We zien uw kinderen graag ieder half jaar vanaf de leeftijd van twee en half jaar ter controle.

De praktijk

Onze praktijk heeft 2 behandelkamers en één preventiekamer. De wachtkamer is gezellig ingericht met een speelhoek voor de kinderen, recente lectuur, kunst en uitzicht op de tuin. De praktijk is airconditioned en rolstoeltoegankelijk.  Naast onze praktijk is volop gratis parkeergelegenheid en een  invalide parkeerplaats. De bushalte is 150 meter van onze praktijk gelegen. Het winkelcentrum Dijkcentrum ligt tegenover onze praktijk.

 

 

 

 

Praktijkhygiëne

Goede hygiëne is noodzaak. Onze praktijk is uitgerust met een medische vaatwasser, hoekstukkensterilisator en autoclaaf. Het team is geschoold en gecertificeerd in de richtlijn Wet Infectie Preventie (WIP) om zo schoon en veilig mogelijk te werken.

Suggesties of vragen?

Wij horen ze graag van u per mail of telefonisch om zo goed mogelijk op uw wensen in te kunnen spelen. Zie contact.

Klachten?

Zie de homepage rubriek nieuws en info  "bent u niet tevreden?klik hier

 Wij zijn aangesloten bij de KNMT klachten regeling. In de praktijk ,op de balie, kunt u een folder verkrijgen.