Tandartspraktijk G. Franken

Algemene informatie

Covertand afbeelding

UPDATE 16-3-2020 CORONAVIRUS (COVID-19):

Aan al onze patiënten,

In verband met de verspreiding van het Corona virus voelen wij ons genoodzaakt onze praktijk te sluiten voor niet spoedeisende behandelingen tot en met 6 april.
Dit is in lijn met het advies van de tandheelkundige beroepsorganisaties KNMT, ANT en NVM.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus te remmen.

Heeft u een afspraak tussen 16 maart en 6 april dan zullen WIJ contact met u opnemen. Komt u NIET naar de praktijk.

Om de tandheelkundige spoed te kunnen waarborgen werken wij samen met lokale collega’s. Voor spoedeisende klachten kunt u tussen 09.00u en 12.00u telefonisch contact opnemen met de waarnemende praktijk.

In week 12 (16 t/m 20 maart) tandarts Cornet 0164-249039
In week 13 (23 t/m 27 maart) tandarts Remijn 0164-210151
In week 14 (30 mrt t/m 3 april) tandarts Franken 0164-253270

Wat valt onder spoedbehandeling:
Acute zwellingen, nabloedingen, trauma en heftige pijnklachten. Er kan alleen behandeling plaatsvinden mits u volledig vrij bent van gezondheidsklachten gerelateerd aan het Corona virus.

In de avonduren en de weekenden kunt u contact opnemen met de reguliere tandheelkundige spoeddienst op nummer 0900-82637456.

Houdt u voor actuele informatie onze website in de gaten.

Dank voor uw begrip

--------------

 

Welkom bij Tandartspraktijk Franken.

Onze praktijk, gevestigd aan de Ravelstraat 3 te Bergen op Zoom, bestaat dit jaar 40 jaar. Er werken drie tandartsen, ieder met specialistische vaardigheden. Bij onze praktijk ligt de nadruk op preventie, want voorkomen is beter dan genezen!

Naast de traditionele tandheelkunde en preventie bieden wij cosmetische behandelingen aan. We behandelen extreme slijtage van tanden (erosie), snurkproblemen en problematiek aan kaakgewrichten. Daarnaast bieden we extra aandacht aan angstpatiënten en kinderen.

Op onze website vindt u meer informatie over de behandelaars, de behandelingen die we aanbieden en praktijkinformatie, zoals openingstijden, pijnklachten, contactinformatie en inschrijven nieuwe patiënten.

Patiënten van Tandartspraktijk Franken met spoedklachten proberen wij uiteraard zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Wij adviseren u wel zo vroeg mogelijk op de dag contact op te nemen.