Tandartspraktijk G. Franken

Algemene informatie

Covertand afbeelding

UPDATE 27-5-2020 CORONAVIRUS (COVID-19):

Zoals u waarschijnlijk al uit de nieuwsberichten heeft meegekregen hebben wij de reguliere mondzorg weer hervat. Om dit op een zo veilig mogelijk manier voor u en ons te doen, zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk. Lees onderstaande goed door voordat u een bezoek brengt aan onze praktijk.

Allereerst, zal er een strenge selectie voor binnenkomst zijn, om de kans te minimaliseren dat een virusoverdrager in de praktijk komt. Afspraken die vanaf dinsdag 28 april staan, gaan zonder nader bericht van ons door, als u alle onderstaande vragen met ‘nee’ kunt antwoorden:

- Heeft u corona?

- Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?

- Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

- Heeft u 1 of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38*)

- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

- Bent u in thuisisolatie?

- Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Heeft u één of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan annuleert u uw afspraak op de gebruikelijke wijze. Voor mogelijk besmette personen is er landelijk spoedopvang, waar wij naar kunnen verwijzen.

 

Om de 1,5 meter afstand te waarborgen in de wachtkamer, volgt u de volgende regels:

- Maximaal met 3 personen in de wachtkamer. Indien er 3 personen in de wachtkamer zijn, kunt u buiten wachten.

- Kom niet te vroeg, maar meld u wel aan

- Kom alleen, indien strikt noodzakelijk mag 1 begeleider meekomen

- Indien u met het gezin komt voor controle, meld 1 persoon het gezin aan, de overige leden van het gezin verzoeken wij buiten of in de auto te wachten

- Houd gesprekken aan de balie en in de behandelkamer kort, maak eventuele (vervolg)afspraken liefst telefonisch.

 

Om besmetting via aanraking door handen te minimaliseren, vragen wij u:

- Thuis uw tanden te poetsen

- Thuis naar de wc te gaan. Bij eventueel toiletbezoek op de praktijk dient u door te spoelen met klep dicht.

- Bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met handalcohol (aan de rechterzijde bij binnenkomst vindt u handalcohol), en daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoon niet meer aan te raken.

Wij laten onze toegangsdeuren open staan, en de behandelaren bedienen de deurklink van de behandelkamer. Lectuur, kinderspeelgoed en kapstok zijn tijdelijk niet aanwezig.

Voor de aanbevolen ventilatie zullen er ook ramen open staan, het kan dus eventueel fris zijn.

Voor sommige behandelingen laten wij u uw mond spoelen, en er wordt zoveel mogelijk onder het ‘rubberen lapje’ gewerkt. Behandelaren dragen extra bescherming, naast het hanteren van de richtlijn infectiepreventie mondzorgpraktijken.

Wij nemen zelf contact met u op om uw geannuleerde afspraak weer in te plannen. Mocht u op 11 mei nog niets van ons vernomen hebben, neemt u dan zelf contact met ons op. Door de genomen maatregelen verandert de planning, waardoor er helaas geen sprake kan zijn van een “snelle inhaalslag” van alle afgezegde afspraken.

Hartelijk dank voor uw begrip, uw medewerking, en geduld. Wij verheugen ons erop u weer te mogen ontvangen in de praktijk!

 

Tandartspraktijk G. Franken

--------------

 

Welkom bij Tandartspraktijk Franken.

Onze praktijk, gevestigd aan de Ravelstraat 3 te Bergen op Zoom, bestaat al meer dan 40 jaar. Er werken drie tandartsen, ieder met specialistische vaardigheden. Bij onze praktijk ligt de nadruk op preventie, want voorkomen is beter dan genezen!

Naast de traditionele tandheelkunde en preventie bieden wij cosmetische behandelingen aan. We behandelen extreme slijtage van tanden (erosie), snurkproblemen en problematiek aan kaakgewrichten. Daarnaast bieden we extra aandacht aan angstpatiënten en kinderen.

Op onze website vindt u meer informatie over de behandelaars, de behandelingen die we aanbieden en praktijkinformatie, zoals openingstijden, pijnklachten, contactinformatie en inschrijven nieuwe patiënten.

Patiënten van Tandartspraktijk Franken met spoedklachten proberen wij uiteraard zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Wij adviseren u wel zo vroeg mogelijk op de dag contact op te nemen.