Tandartspraktijk G. Franken

Medewerkers

Tandarts G. Franken

Tandarts Franken is in 1979 afgestudeerd als tandarts in Nijmegen en is met zijn praktijk gestart in 1980 te Bergen op Zoom. Bijna 30 jaar is de praktijk gevestigd op de bijzonder mooie locatie aan de Ravelstraat. Naast algemene tandheelkunde heeft hij een bijzondere affiniteit met het behandelen van angstpatiënten en kinderen. Daarnaast is hij ook al meer dan 40 jaar werkzaam als tandarts bij de verpleeginstellingen van de stichting tanteLouise. Daardoor heeft hij zich kunnen specialiseren in het behandelen van oudere, medisch gecompromiteerde patiënten. Van jong tot oud is op het goede adres bij ons in de praktijk!

Tandarts G.J. Franken

Tandarts Franken is in 2016 afgestudeerd als tandarts in Amsterdam aan de ACTA. Hij werkt elke dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons in de praktijk. Daarnaast werkt hij 1 dag per week in een algemene tandartspraktijk in Noordwijk.

Tandarts C. Willems-van Hooff

Tandarts Willems-van Hooff behaalde haar tandartsdiploma in 1992 aan de universiteit van Nijmegen. Sinds 1996 is ze werkzaam bij ons in de praktijk. Naast algemene tandheelkunde heeft ze een uitgebreide ervaring met beugelpatiënten (orthodontie) en esthetische tandheelkunde. Ook de behandeling van extreme slijtage van tanden (tanderosie) is bij haar in goede handen. Tandarts Willems-van Hooff is werkzaam op maandag tot en met donderdag.

 Preventie-assistente Martine Meesters

Martine werkt sinds 1996 bij ons. Naast algemeen assisteren is ze ook opgeleid om preventieve werkzaamheden te verrichten zoals het geven van voorlichting, maken van foto's, sealen, fluoride behandelingen, opmeten van diepte van tandvleespockets en het verwijderen van tandsteen en polijsten van tanden. Martine werkt van maandag t/m donderdag.                

 

 Preventie-assistente Conny Voorbraak

Wij zijn erg blij met de versterking van ons team met onze nieuwe collega Conny. Conny heeft een brede ervaring als gespecialiseerd tandarts- en preventie-assistente. Conny werkt woensdag t/m vrijdag in de praktijk.

 

Assistente Jessica Kuzee-Bareman

Jessica is sinds 2003 werkzaam bij ons.
Ze werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Assistente Claudia Verheijen-Nooijens

Claudia is al sinds 1988 een vast gezicht in onze praktijk.
Ze werkt op dinsdag en vrijdag.

Assistente Ine de Bot-van Eekelen

Ine werkt sinds 1990 bij ons.
Ze werkt op maandag t/m woensdag.

 

Balie-assistente Brigitte de Crom

Maandag t/m vrijdag is Brigitte werkzaam als balie-assistente. Wij zijn erg blij dat Brigitte samen met ons 
de praktijk nog beter gaat organiseren.