Tandartsenpraktijk Stroek

Algemene informatie


frontcover
 
 

 Zie ook onze nieuwe site in aanbouw  tpstroek.nl

   

 Intro

Ons team bestaat uit twee tandartsen en vijf preventieassistentes die reeds geruime tijd aan de praktijk zijn verbonden. 
In 1999 zijn we begonnen in Roosendaal door overname, waarna in 2004 de praktijk in oud Gastel erbij is gekomen. Per 1-1- 2019 zijn de vestigingen samengevoegd tot locatie Roosendaal.
Met regelmaat volgen we cursussen en vakliteratuur om onze kennis up-to-date te houden. Hierdoor zijn wij, samen met ruime praktijkervaring, ervan overtuigd dat wij kwaliteit leveren.  

Om deze kwaliteit voor U herkenbaar te maken en om deze zo objectief mogelijk te waarborgen is onze vestiging ISO gecertificeerd.

De tandartsen (eigenaren) zijn ingeschreven in het Big-register alsook het KRT.  

Voor alle tandheelkundige behandelingen kunt U bij ons terecht. Klikprotheses, implantaten, bleken, cosmetische lumineers en alle andere behandelingen die via de media ook tot U komen. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid, indien niet voor de deur dan wel op geringe loopafstand. Vanzelfsprekend houden wij rekening met Uw voorkeur van behandelaar. 

 

Toegankelijkheid

Wij streven naar zo kort mogelijke wachttijden. De vestiging in Roosendaal heeft dagelijks een open spreekuur voor onze ingeschreven patiënten.

Overleg

Wij zien het als onze plicht U als patiënt zo goed mogelijk voor te lichten over de voor- en nadelen van verschillende behandelingen. Door onze kennis met U te delen kunt U ook zelf de juiste beslissing maken voor Uw mond. Wij werken met verschillende al dan niet internationaal opererende tandtechnische laboratoria om Uw keuze zo breed mogelijk te houden.

 

                 

 

 

Alles over het gebit

    Nuttige folders Ivoren Kruis

          

  Tevredenheid

Periodiek voeren we een klantentevredenheidsonderzoek uit maar schroom niet om ons eerder aan de witte jas te trekken wanneer U denkt onze werkwijze te kunnen verbeteren. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de klachtenregeling van de NMT.